موضوع استان شدن کاشان با حضور نماینده سابق مردم شریف و شهید پرور شهرستان های کاشان و

اران و بیدکل در مجلس شورای اسلامی در مجلس دهم قوت گرفت و امید را برای مردمان عزیز منطقه ارتقا داد.
لیکن با حضور شخص ایشان در هیات وزیران عملا کاشان مقامی و مسولی که بی واسطه و بدون آن که در صف و نوبت قرار بگیردو بتواند بر اساس جایگاه قانونی خود و نه صرف لابی با مسولان تراز اول کشور به رایزنی بپردازد موجود نبوده و عملا وجود خارجی ندارد.
مشکلات بغرنج پیشروی دولت آیه الله رئیسی اعم از مشکلات اقتصادی و نرخ ارز و طلا و تورم آنچنانی و مهمتر موضوع اغتشاشات ظرف ماه های اخیر عملا رسیدگی به موضوعات تقسیمات کشوری را از اولویت اول عملا ساقط نموده است.
لذا علیرغم آنکه سال دوم دولت سیزدهم به نیمه رسیده و سال سوم مجلس یازدهم ماههای پایانی خود را سپری میکند مردمان کاشان و اران بیدگل در آستانه استان شدن نیستند !!! و عملا موضوع استان کاشان بدلایل متعدد مسکوت است.
قبل از بر سر زبان ها قرار گرفتن موضوع استان کاشان موضوع کم بودن عدد و تعدادنماینده در مجلس شورای اسلامی، برای مردم منطقه کاشان بزرگ مطرح بود و این سوال که چرا دو شهرستان کاشان و آران بیدکل بایست صرفا از یک نماینده در مجلس شورای اسلامی برخوردار باشند دغدغه ذهنی شهروندان این دو شهرستان بود.
اکنون که حسب قانون باید چهل نماینده به جمعیت ۲۹۰ نفره جمیع نمایندگان در مجلس افزوده شود بر مسولان محترم هر دو شهرستان اعم از ایمه جمعه محترم و بزرگوار، فرمانداران دو شهرستان و نماینده و کفیل مردم در مجلس شورای اسلامی باید به این مهم با اهتمام تمام بصورت متحد و هماهنگ اقدام کنند تا در برخورداری از امکانات ملی برای منطقه کاشان بزرگ تلاش لازم را مبذول بدارند و کلام و خواست مردمان منطقه بیش از پیش در مجلس مطرح مورد پیگیری قرار بگیرد.
برخورداری از دو نماینده در مجلس شورای اسلامی برای مردمان نجیب و مذهبی و انقلابی کاشان و آران بیدگل امری لازم و ضروری است و این کمترین خواست مردم منطقه است.
امید است بدور از هر گونه حساسیت و نگاه سیاسی و یا حساسیت منطقه ای با بهره گیری از پتانسیل تمام مسولان منطقه و ذی نفوذان مستقر در پایتخت و با ارتباط با ریس محترم مجلس شورای اسلامی بعنوان کفیل مردمان منطقه در مجلس بطور جد پیکیری لازم صورت پذیرد و این خواست حداقلی مردمان دو شهرستان بطور قانونی با وجود وحضور جمعیت ۵۸۰ هزار نفری دو شهرستان محقق شود.
لازم بذکر است اکر جمعیت کل کشور را ۸۴ میلیون نفر در نظر بگیریم و تعداد نمایندگان را بعد از افرایش ۳۳۰ نفر لحاظ کنیم بواقع بطور متوسط بازای هر ۲۵۴ هزار نفر یک نماینده در مجلس جلوس دارد.
لذا با عنایت به آنکه منطقه کاشان بزرگ در مواردی چون عدد شهدا، حضور پررنگ در کمک رسانی به جبهه ها در دوران دفاع مقدس و کسب رتبه اول در این خصوص، وضعیت ایده ال صنعتی و اشتغال منطقه و تک نرخی بودن بیکاری، سهم بیش از سی درصدی صادرات صنعتی ترین استان کشور و قطب تولید فرش در خاورمیانه و شاخص های متعدد دیگر که برتری موقعیت و شرایط منطقه کاشان بزرگ را به تصویر میکشاند مهر تاییدی بر برخورداری از وجود دو نماینده در مجلس شورای اسلامی در مجلس آتی و انتخابات ماه پایانی سال ۱۴۰۲ برای مجلس میباشد.
بدیهی است اراده و یکپارچگی مسولان دلسوز در تحقق این مهم بسیار موثر خواهد بود.